Eeke Kokaõpilane 2010-04-30 23:56:51 |
Õuna-kohupiimatort Juustubiskviit Kuum maasikakokteil | |
Eeke Kokaõpilane 2010-05-01 00:03:11 |
nu loodan, et mu viimased pildid kah läbi läksid :D ja 1 täispunkti kokku sain :) | |
Itakene Abikokk 2010-05-01 01:06:35 |
Räime-kartulivorm Pille, kas see pilt on liiga suur? Võin selle ümber vahetada. ;) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-05-01 09:30:04 |
Kuna ma öösel magasin sügavat und (väikeste toitmispausidega), siis ei saanud kesköösel siin punkti panna. Panen nüüd :) (Itakese pilt läheb juba maikuusse) [b]Aprillikuu viie auhinna loosimises osales 80 häält, sh Zoozi nt 18 häälega :O (Ehk siis ainuüksi Zoozi abil täienes nami-nami retseptikogu kuu aja jooksul 90 fotoga!!!!!), Liilia 6 häälega, Liisi 5 häälega jne. Üldse sai Nami-Nami retseptikogu 421 retseptifoto võrra rikkamaks - suur aitäh kõigile!!! Auhinnad olid järgmised: Victorinoxi kööginuga Puidust lugemisalus Maire Suitsu "Suur kartuliraamat" (x2) Tänapäeva raamat "Vahemere köök" (x2 - seda esialgselt väljakuulutet 1 asemel!) Jälle oli abiks truu Research Randomizer, kellel palusin anda kuus numbrit vahemikust 1-80. RR pakkus välja 75, 55, 32, 24, 64, 28 ehk siis: Zoozi (oma 16. häälega) - Victorinoxi nuga Eeke (oma 1. häälega) - Puidust lugemisalus Liisi (oma 2. häälega) - Maire Suitsu kartuliraamat Aniitram (oma 2. häälega) - Maire Suitsu kartuliraamat Kardemon (oma 3. häälega) - Vahemere köök Mari-Liis (oma 1. häälega) - Vahemere köök Palju õnne kõikidele võitjatele!!! Pealinlased saavad oma auhinna kätte kokkulepitud salakohast, mitte-tallinlased saadavad mulle oma postiaadressi meilile info ät nami-nami punkt ee. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-05-01 10:22:45 |
KUULUTAN AVATUKS NAMI-NAMI MAIKUISE FOTOKAMPAANIA! Mulle on Nami-Nami heade koostööpartnerite lahkuse tõttu kogunenud hulgaliselt kokaraamatuid jm kasulikke köögividinaid, mida tahaks nami-namikatele laiali jagada. Tekkis selline mõte, et igakuiselt 3-5 auhinda välja loosida nende tublide kasutajate vahel, kes aitavad Nami-Nami retseptikogu paremaks muuta retseptide testimise, kommenteerimise ja pildistamise abil. Esmalt tuleb leida meelepärane Nami-Nami retsept, millel pilti juures veel ei ole (või olete kindel, et suudate kenama pildi teha :)). Siis tuleb retsept läbi teha, jätta retsepti juurde kommentaar ning foto laadida üles kas siia teemasse või mõnesse muusse foorumiteemasse. Peakokk Pille (ehk siis mina) tõstan siis foto testitud retsepti juurde. Iga 5 Nami-Nami jaoks tehtud foto eest saab kasutaja 1 hääle selle kuu loosimise tarbeks. Aidake ise järge pidada - kui viis pilti üles antud, siis andke siin teemas märku. Auhinnad loositakse välja järgmise kuu esimesel päeval; samal päeval kuulutatakse välja ka järgmise kuu auhinnad. Alustuseks on aga lausa viis toredat auhinda: MAI 2010 AUHINNAD: 1-3. Kirjastus Pegasuse uhiuus raamat "Puhta toidu raamat" - 3 eksemplari 4-5. Kirjastus Varraku raamat "Maire Suitsu: Säästlikult ja suupäraselt" - 2 eksemplari NB! Nagu ka põllekampaania puhul, siis võid soovitada ka retsepti ja fotot oma toidublogis, mida Nami-Namis veel ei ole, aga Sinu arvates olla võiks. Kokkamist-pildistamist, alga ;) | |
Mari-Liis Abikokk 2010-05-01 11:09:34 |
Mahlased ja aromaatsed toorjuustukuklid | |
Liina Abikokk 2010-05-01 14:34:28 |
Esimese hääle 5 pilti. Juudi kanakotletid Pikkpoiss tomatiga Riisivaht kirsi-rosinakisselliga Munapuder Pannipitsa | |
Martiina Abikokk 2010-05-01 18:16:03 |
Täpselt siis, kui mul on taas aega korralikult kokata, hakkab uus kuu ja uus kampaania :D Esimese hääle jaoks sellel kuul: 1.1See sealihawok 1.2Sidruniriis | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-05-01 23:13:44 |
Aprillikuu fotokampaania auhinnad välja loositud!!! Loe lähemalt siit!!! | |
Eeke Kokaõpilane 2010-05-01 23:35:32 |
Pille- kas selles loosimistulemuses kasutajanimi EKKE, on hoopistükkis ikka EEKE? :D | |
<< < 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 > >> |