Vernanda Abikokk 2008-08-22 20:25:04 |
wc-s saab vett nii, et vajutad jalaga kraanikausi juures põrandas olevale nupule :) sama trikk on veel mõnes kohas. aga söök on ka täitsa tubli vahemereline. ja päris hea valik itaalia veine. | |
Ussicke Abikokk 2008-08-29 00:23:04 |
Sisalikus nii mõnegi elamuse võrra rikkamaks saanud - proovime ka alati laua ette broneerida ja maskott-sisaliku lähedale, kes akna juures akvaariumis elutseb. Armas väike elukas. Kui Sisalik tuli, oli tegemist vist ainsa restoraniga, kus menüüs hooajalisust järgiti ja minu plusspunktid said nad seetõttu üsna ruttu kätte :) Ei tahaks tõesti talvistest kummitomatitest gazpachos pettuda, pigem söön seda suvel. Tahaks siia kirja panna, mis imehea paksu ja intensiivse kastmega linnuliharooga ma sõin, aga kuna praegu on suvi ja minu viimane sööming Sisalikus leidis aset talvel, siis seda rooga praegu kodukal ei paistagi... Aga kartuli-basiilikupuder lisandite hulgas on õnneks alles :) | |
Silx Abikokk 2010-02-09 16:11:55 |
Oskab keegi soovitada, millist head pearooga valida. ;) Õhtusöök täna seal :) Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
<< < 1 | 2 > |