Beseerull (meringue roulade)

Marit
Abikokk
2014-07-21 22:20:25
Seekord katsetasin tatrajahuga beseerulli, mille vahel värsked vaarikad-mustikad. Rull sai väga maitsev!

Magusad fotod

Frieda
Abikokk
2014-08-09 19:10:32
Tegin beseerulli mustade sõstardega.

Söömine on ainus töö, mis toidab

Pille
Nami-Nami peakokk
2015-02-04 11:00:12
Pille:
Merit:
Sõin Haapsalus Müüriääre kohvikus imehead rullkooki, mis kidlasti ei olnud rullbiskviit. Umbes samasuguse põhjaga on tehtud ka Olümpias müüdav Lihavõtte rull. Äkki on tegu beseerulliga? Soovin väga järgi proovida ja kui keegi oskab mulle retsepti anda, siis olen väga tänulik!
Käisime ka vahetult enne jaanipäeva Haapsalus ja sõime kohvikus toda beseerulli. Maitses hää ja otsustasin kodus järgi teha. Võtsin aluseks oma beseerulli retsepti, puistasin peale mandlilaaste ja küpsetasin suuremas vormis. Vahele tegin kreemi vahukoorest, kohupiimast ja sidrunvõidest, lisaks siis vaarikad. Jube hea sai ja olin väga uhke, et sellise mõnusa maitsekombinatsiooniga lagedale tulin. Kujutage ette mu pettumust, kui küllatulnud sõbranna teatas, et ta tegi seda eelmisel suvel mitu korda 100 rooga rullide raamatu järgi?! :O Ma polnud toda raamatut isegi mitte inspiratsiooniks piilunud :) Õnneks selgus siiski, et sidrunikreemi polnud tolles sadaroogaretseptis muidugi lisatud (ja see teeb asja veelgi paremaks). Igatahes lisasin mandli-beseerulli retsepti ka Nami-Namisse. Pilt jäi natuke kahvatu, aga teen peagi uuesti ja siis juba kenama pildiga.
Kasutaja Jaanihanso tegi selle beseerulli juurde imeilusa foto: Aitäh :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pille
Nami-Nami peakokk
2015-02-04 11:03:55
Meenus, et mu 2013. a. lõpus ilmunud kokaraamatus on ka üks beseerull, rootslaste armastatud Budapesti rull: Selle pildi tegi mu raamatu fotograaf Juta Kübarsepp.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

<< 1 | 2 | 3 >