PANGODI KALARESTORAN, Tartumaa

Marju
Abikokk
2008-03-24 12:59:26
Otepää ja Tartu vahel selline söögikoht. Pealt täitsa tavaline, seest veel tavalisem :) aga päris sisikonnas on midagi, mistõttu on see söögikoht Otepää ümbruses, (kuni Tartuni põhimõtteliselt ja kui Tammuri välja arvata, aga Otepää kaasaarvatud) ainus koht, kus süüa sünnib. Mulle igatahes tundub, et inimesed seal teevad sedas asja hoolega, mida nad seal teevad, mitte hoolimatult, nagu eranditult kõigis teistes söögikohtades Otepääl. Nii et vähe sellest, et seal süüa sünnib, kutsub miski sinna tagasi :) Aga toitudest rääkides, kilusalat rukkileival on küll kõik kolm korda olnud erinev, aga iga kord maitsev ja piisavalt mahlane (leival terve hunnik muna ja kodujuustu ja kilu ja kurki ja tomatit ja ma mäletagi mida kõike veel), lõhesupp alati väga hea, koha olen seal söönud ja pasta oli selline, et makaronid olid ilusti just parasjagu keedetud (ei tea, kas juhus või reegel) ja kaste oli ülikodune, aga täitsa ok. Kokkuvõttes, ei ole mingi gurmeerestoran, aga tundub, et hoolitakse inimestest ja toidust ja seetõttu käin ise seal päris tihti. Jah.. ja iga kord mängib seal kas simply red või midagi sarnast, aga täitsa normaalse valjusega ja kordagi pole veel sky plussi või muud säärast pidanud kuulama. Veebileht
Nadira
Kokaõpilane
2009-01-17 18:42:41
Mul nii head mälestused pole :( Kuna kalarestoran asub väga ilusas kohas ning näeb atraktiivne välja. Eriti suvel tundub olevat mõnus terrassil toitu ja päikest nautida, aga ... Toit polegi nii maitsev ja lisaks olen saanud mitmel korral arvega petta, pärast tähelepanu sellele seigale juhtimist olen küll õige arve saanud. Minu sportlikuks harrastuseks on kujunenud seal kohvi tellimine, et kas tuuakse või mitte. Kolmel korral olen kohvi tellinud ja ÜKSKI kord pole seda saanud. Kahel korral olen kohvi ka kinni maksnud ja seda alles hiljem arvet vaadates avastanud. Viimane kord oskasin juba vaadata enne maksmist ja avastasin sealt kummalisi toite, mida ei tellinud. Parandatud arvel oli kohvi ikka kirjas. Sportlikust huvist pole oma kohvi meelde ka tuletanud. Proovige ka, vahest saab sellest uus Pangodi spordiala :)
Profa
Abikokk
2009-01-17 20:43:29
Sealkandis tasub Leigol süüa, söök tehakse silma all suures kaminas sütel, väga hubane ja kodune. Pangodi kalarestoranis olen käinud aga ei mäleta mida tellisin ja kuidas maitses, so. võtsin seda kui tavalist sööklat kus kiiresti nälg peletada.

Profa köögipool

Cracilis
Abikokk
2009-07-24 15:57:11
Käisin seal kalarestoranis 2006. septembris, ilm oli super ilus, lõpetuseks ühepäevasele tuurile Lõuna-Eestis. Mina võtsin küpsetatud lõhe ahjukartulitega. Maitses küll, aga midagi ekstraerilist nüüd küll ei olnud. Aga juba ainuüksi vaate pärast tasub minna.
Tullia
Abikokk
2009-07-24 17:41:03
Me juhtume aasta jooksul ikka mitmed korrad Pangodi restorani. Toit ei ole tõepoolest midagi erilist, kuid lihtne ja maitsev. Lastele on õues ka kiik, mis aitab ooteaega kiirendada ning lisaboonus on loomulikult ilus vaade.

Tullia jutukesed

Liisi
Abikokk
2015-06-22 17:27:33
Endiselt - asukoht super, ilm super, teenindaja tore, kuid toit alla keskmise :( nii kahju. Viimane külastus jäi aastate taha, seega põikasime pühapäeva õhtul Kalarestorani sisse. Ilm oli ilus ja lapsed lustisid mänguväljakul (kuhu paraku muruniiduk teed ei olnud leidnud). Teenindaja sõbralik ja ümberringi mõnus suvesumin. Kuniks sööma asusime... Toite arvustama ei hakka, söödud saime, aga niipea uuesti Kalarestorani tagasi ei lähe. Kahju...

Liisi Blogi