Piret Perenaine Kokaõpilane 2008-03-16 09:56:48 |
Kerge tuunikalalasanje Vaja läheb ca pool pakki (250 gr) lasanjeplaate 2 karpi tuunikala õlis (olen kasutanud ka tomatipürees ja omas mahlas, aga õlis on parem ja kindlasti suured tükid, mitte purustatud) 200-300 gr kodujuustu pott värsket basiilikut 3 dl piima (või siis natuke rohkem) 250gr riivitud juustu Lasanjeplaadite vahele panna tuunikala, kodujuust ja basiilikulehed. Üle valada soola ja pipraga maitsestatud piimaga ja riputada peale riivjuust. Ahju vähemalt 40 minutiks 175 kraadi juures. Kui küpsetusaeg läbi, katan fooliumiga ja jätan ahju söömist ootama vähemasti pooleks tunniks. Peale basiilikulehti ja kõrvale värsket salatit. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-03-16 10:13:06 |
Tere, Piret Perenaine ja aitäh retsepti lisamise eest! See on üsna sarnane tervisliku tuunikalalasanje retseptile, aga huvitav on näha väikesi erinevusi. Muide - see lasanje 'puhata laskmine' on väga hea nipp - kohe peale küpsetamist on lasanjet väga raske kenadeks tükkideks lõigata, aga see seismine aitab oluliselt. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2012-10-28 23:00:15 |
Piret Perenaine:
TESTIN ÜHTE BUGI.
Kerge tuunikalalasanje Vaja läheb ca pool pakki (250 gr) lasanjeplaate 2 karpi tuunikala õlis (olen kasutanud ka tomatipürees ja omas mahlas, aga õlis on parem ja kindlasti suured tükid, mitte purustatud) 200-300 gr kodujuustu pott värsket basiilikut 3 dl piima (või siis natuke rohkem) 250gr riivitud juustu Lasanjeplaadite vahele panna tuunikala, kodujuust ja basiilikulehed. Üle valada soola ja pipraga maitsestatud piimaga ja riputada peale riivjuust. Ahju vähemalt 40 minutiks 175 kraadi juures. Kui küpsetusaeg läbi, katan fooliumiga ja jätan ahju söömist ootama vähemasti pooleks tunniks. Peale basiilikulehti ja kõrvale värsket salatit. |
|