Lastepärased sünnipäevatordid

Zoozi
Abikokk
2010-01-23 22:11:05
Spidur:
Minu poisi esimeseks sünnipäevaks tegime sellise tordi. Thredahlia blogist sain hea nipi ja söetablett musta toiduvärvina on tõesti ideaalne:). Kaheks lõigatud biskviidi vahel oli metsmaasikamoos vahukoore, kohupiima ja hapukoorega. Peal india pähklitest tehtud martsipan. http://static2.nagi.ee/i/p/558/30/139575631435d9_m.jpg
Hästi vahva tort,Spidur!

Zoozi tegemised

Mari-Liis
Abikokk
2010-01-23 22:12:01
Spidur:
Minu poisi esimeseks sünnipäevaks tegime sellise tordi. Thredahlia blogist sain hea nipi ja söetablett musta toiduvärvina on tõesti ideaalne:). Kaheks lõigatud biskviidi vahel oli metsmaasikamoos vahukoore, kohupiima ja hapukoorega. Peal india pähklitest tehtud martsipan. http://static2.nagi.ee/i/p/558/30/139575631435d9_m.jpg
nii armas, cars-teemaline! Ma pean ka kolme nädala pärast midagi tpredat samaks sündmuseks valmis mõtlema.

Siit nurgast ja sealt nurgast

Qsti
Abikokk
2010-01-24 16:52:32
Spidur, nii vahva teostusega armas tort! Pille torti ootan ka põnevusega! :)
Andra
Kokaõpilane
2010-01-24 19:29:21
Minul on vaja oma mehele tort teha. On kellelgi mehiseid ideid? Tahaks midagi huvitavat/lõbusat/väikse kiiksuga...

http://pliiditaga.blogspot.com

Tziiki
Abikokk
2010-01-24 23:30:30
Andra:
Minul on vaja oma mehele tort teha. On kellelgi mehiseid ideid? Tahaks midagi huvitavat/lõbusat/väikse kiiksuga...
on tal ehk mõni hobi...ujumine, jalgpall...? siis saaks teha basseinipeo või jalkaväljakuga tordi... või ehk miskit vallatut-naise büst... mina tegin ühele meestuttavale nt käsnakalle ja oma onule karumõmmi tordi-mõlemad võeti hästi vastu (siin teemas on mõlemast tordist postitus ka).

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Spidur
Abikokk
2010-01-25 10:37:17
nn mehistest tortidest meenuvad mulle ka kohe igasugused naisekujulised tordid ja bikiinid, tissid jms. iseasi kui (est)eetiline see on, kui mingid koolieelikud lauas istuvad (kui lauas on rinda saav imik, siis võib samas see jällegi väga teemakohane olla :D). kui tegemist arvutihuvilisega, siis päris naljakad on igasugused arvutitordid (pane googlesse "computer cake" vms). oleneb ikka jah, mis huvideks. osad mehed, nagu ma aru olen saanud, fännavad autosid ka, nii et võid vabalt ühe martsipanist mcqueeni teha :D

Elina tegemised

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-01-25 10:47:41
Spidur:
nn mehistest tortidest meenuvad mulle ka kohe igasugused naisekujulised tordid ja bikiinid, tissid jms. iseasi kui (est)eetiline see on, kui mingid koolieelikud lauas istuvad (kui lauas on rinda saav imik, siis võib samas see jällegi väga teemakohane olla :D).
Mulle kinkis üks ulakas noormees paar aastat tagasi Debbie Browni raamatu Naughty cakes. Autoril on veebileht ka. Pean tunnistama, et ühtegi kooki ma viksi ja viisaka tütarlapsena veel järgi teinud pole, kuigi muigama võttis nii mõnigi kavand..

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Andra
Kokaõpilane
2010-01-27 14:51:59
Aitäh ideede eest! Pean siis nüüd nuputama hakkama. Arvuti on üks tema suur armastus küll, ehk teen midagi sinna kanti siis:)

http://pliiditaga.blogspot.com

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-01-30 20:07:23
Qsti:
Pille torti ootan ka põnevusega! :)
Pille pole varem kunagi martsipani maalimisega tegelenud ja ka toiduvärve kodus pole. Ainult värvitut martsipani (sel korral Odense oma). Tegin lihtsa kohupiimatäidisega printsessitordi ainetel tordi. Alguses lootsin arooniasiirupiga nime peale maalida, aga kuidagi oli kapis hoopis arooniamahl. Viimases hädas kirjutasin nime granaatõunasiirupiga martsipanile ning siis tupsutasin Taarapõllu pohlajahuga üle :) Martsipani lõikasin liiga lühikeseks :O Ülejäänud martsipaniribad rullisin roosideks. Biskviidi küpsetasin eile valmis ning täidise panin ka eile vahele. Täna oli kaunistamiseks aega umbes 20 minutit, nii et selle kohta tuli enam-vähem kook minu arvates :D Järgmisel aastal olen tublim - planeerin rohkem ja muretsen vajalikud vahendid. Aga tänavu siis selline tort. Maitses hästi ja meeldis nii külalistele kui ka hällilapsele :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Qsti
Abikokk
2010-01-30 22:34:53
Pille, väga armas tort teie printsessikesel! Need pohlajahu-tähed meeldivad mulle kohe väga-väga! Palju õnne muidugi ka! :)
<< 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 >>