Spiidi Abikokk 2014-12-19 19:25:05 |
Võtan vana teema uuesti üles. Milline on hetkel poesolevatest teie lemmik või küpsetamiseks? | |
Pille Nami-Nami peakokk 2014-12-19 19:57:21 |
Spiidi:
Mina ostan sinise-valgekirju pakiga Eesti võid (Alma) või siis E-Piima võid. Valiot ostan ka aeg-ajalt, kui hea pakkumine on.
Võtan vana teema uuesti üles. Milline on hetkel poesolevatest teie lemmik või küpsetamiseks? |
|
Ilse Abikokk 2014-12-20 10:26:08 |
Pille:
Alma Eesti või on näide sellest, kuidas ei tohi kõike uskuda mida kirjutatakse :D Alma märki toodab Valio ja Valio kuulub soomlastele :P
Mina ostan alati Tere võid ja vahel Saaremaa vüid.
Spiidi:
Mina ostan sinise-valgekirju pakiga Eesti võid (Alma) või siis E-Piima võid. Valiot ostan ka aeg-ajalt, kui hea pakkumine on.
Võtan vana teema uuesti üles. Milline on hetkel poesolevatest teie lemmik või küpsetamiseks? |
|
Martiina Abikokk 2014-12-20 10:57:41 |
Mulle meeldib Valio ilma soolata või (see 500g pakk). Aga aeg-ajalt juhtub kappi ka Saaremaa või. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2014-12-20 17:20:09 |
Ilsu:
Seda küll, Ilsu! Aga seda sinist 250 g pakis olevat võid toodetakse Eestis, kohalike lehmade piimast ja tööd saavad ka eestlased ;)
Täna küll ostsin paar pakki suure pakiga soomlaste Valio võid, kilohind oli kohalikus Co-Marketis 2 eurot soodsam :)
Alma Eesti või on näide sellest, kuidas ei tohi kõike uskuda mida kirjutatakse :D Alma märki toodab Valio ja Valio kuulub soomlastele :P |
|
Ilse Abikokk 2014-12-20 23:23:52 |
Pille:
Kõik õige Pille:) Piima tootmine on minu jaoks lihtsalt tundlik teema, kuna ma tean kui raske neil praegu on ja kui raske on neil töötajaid üle talve pidada, et oleks kevadel jälle kellega põllule minna, et kirjakutele toitu varuda:) Seega annan ma võimalusel iga sendi kohalikule tootjale ja kohalikule töötlejale, et tema äri õitseks ja ta saaks piimarahad õigeaegselt tootjale ära maksta :)
Ilsu:
Seda küll, Ilsu! Aga seda sinist 250 g pakis olevat võid toodetakse Eestis, kohalike lehmade piimast ja tööd saavad ka eestlased ;)
Täna küll ostsin paar pakki suure pakiga soomlaste Valio võid, kilohind oli kohalikus Co-Marketis 2 eurot soodsam :)Alma Eesti või on näide sellest, kuidas ei tohi kõike uskuda mida kirjutatakse :D Alma märki toodab Valio ja Valio kuulub soomlastele :P |
|
Petu Abikokk 2014-12-31 08:36:02 |
minna osstan Esko talu võid, kui teda vähegi saada on, alati ei ole. Nõmme turult. http://www.facebook.com/peeter.raudvere |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > |