Vernanda Abikokk 2010-09-19 21:00:40 |
Pille:
gees, kui piinlik, ma alles nüüd loen. ei oska kuidagi vabandada ka. aga ma poleks muud ikka osanud öelda, kui et Soho ilmselt.
Kristel:
Kristel, ma arvan, et Vernanda nt oskab midagi lisaks soovitada, aga seniks võid heita kiire pilgu peale mu blogisõbranna Jeanne'i Londoni restoraniarvustustele. Jeanne'l küll lapsi pole, nii et lapsesõbralikkus pole kohtade osas määrav, aga samas on tal hea ülevaade restoranidest..
Minu enda Londoni-kogemused on seotud peamiselt LSE-lähedaste tudengikohvikutega, aga see pole see...Palun kiiret nõuannet, kus oleks mõnus Londoni kesklinnas laupäeval perega õhtustada. Me ei otsi väga suurt gurmeelist naudingut, vaid pigem eht-britilikku, mis ka lapsele lahe oleks. Tänan vastajatele! |
|
Karnivoor Abikokk 2011-03-29 00:48:15 |
Ottolengi restoran Islingtonis . Toit, õhkond, teenindus - kõik 10 punkti 10-st :) Ega ta kõige odavam koht just ei ole, aga oma hinda kindlasti väärt. Kõige meeldejäävamad road olid line-caught seared tuna wrapped in nori and panko with wasabi cream (tuunikalafilee lõigud, mis olid ümbritsetud norilehega ja paneeritud panko riivsaias?, juures wasabikreem), pork and prawn dumplings (mis oli küll pigem midagi lihapallilaadset aga tõeliselt suurepärased, kergel salatil) ja muidugi jumalikud tallekarreed (eriti ei meeldinud lisandiks olnud suitsutatud maitsega püree). Seekord kahjuks magustoitudeni ajapuudusel ei jõudnud ning pidin piirduma ühe nende kuulsa beseega, mis sa võetud "to go" :) | |
Karnivoor Abikokk 2011-04-03 21:14:10 |
Järjekordne meeldiv restoranielamus Londonis. Tai restoran Yumyum 187 Stoke Newington High Street, London, N16 0LH. Jääb ehk kesklinnast küll natuke kaugele, aga võib-olla on siin teisigi Inglismaal elajaid :) Tegemist on suure, aga samas väga hubase restoraniga, mis on alati puupüsti rahvast täis. Aga eks soodsadate hindadega, meeldiva õhkkonna ja ülimaitsvate toitudega koht ongi alati populaarne. Üldjuhul peab laua reserveerima, aga kui õigel ajal minna, siis kahele tavaliselt neil ikka kohta leidub. Restoran on popp ka sünnipäevade ja muude tähtpäevade tähistamiseks, sest neil on laudu ka suurtele seltskondadele. Lisaks on YumYumil nagu paljudel teistel restoranidel Londonis baar, kus saab kokteili limpsides oma lauda oodata. Kokteilid viivad nagu nende toitki, lihtsalt keele alla :) | |
Karnivoor Abikokk 2011-08-21 22:32:15 |
Tore viimase aja avastus on mehhiko tänavatoitu pakkuv Wahaca, mis asub Govent Gardeni ja Soho piirimail. Mõistilikud hinnad ja väga hea toit! http://www.wahaca.co.uk/ | |
Pille Nami-Nami peakokk 2011-08-22 10:04:25 |
Karnivoor:
Wahaca't peab kunagine MasterChefi võitja Thomasina Meyers, mul on tema Mehhiko kokaraamat ka olemas (ja Zoozil ka :))
Mu Londoni toidublogijatest sõbrad on ka kiitnud, järgmisel korral (oh, millal?) proovin järele!
Tore viimase aja avastus on mehhiko tänavatoitu pakkuv Wahaca, mis asub Govent Gardeni ja Soho piirimail. Mõistilikud hinnad ja väga hea toit! http://www.wahaca.co.uk/ |
|
Karnivoor Abikokk 2011-08-22 22:33:19 |
Pille:
Ooooo, ega tema raamatus juhuslikult conchita pibili retsepti ei ole? Ma olen valmis ainuüksi selle retsepti pärast selle raamatu ostma (kuigi tegelikult tahaks Mehhiko toidu raamatut igal juhul :)), sest Wahaca pibil oli võrratu ja seega mu uus obsessioon :) Wahaca't peab kunagine MasterChefi võitja Thomasina Meyers, mul on tema Mehhiko kokaraamat ka olemas (ja Zoozil ka smile) |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-12-05 09:29:21 |
Tiramisust ja Fata Morganast toidublogi Ülle käis Londonis ja muljetab reisist siin. | |
Gretithy Abikokk 2012-03-14 17:55:11 |
Velociraptor:
Minu neli aastat Londonis elamist on küll enamasti kohaliku Sainsbury'ga piirdunud, kust ma olen aga kõik vajaliku alati kätte saanud.
Paar kuud tagasi tuli suur suur isu ise sushit teha ja kust mujalt sushi äädikat saada kui Hiinalinnas. Vabal päeval sai seda keset esmaspäeva külastatud ja ainsas poes, kus ma sushi äädikat leidsin, oli järjekord vähemalt kaks TUNDI pikk. Loobusin, kuigi nendes poodides oli väga palju jube põnevaid ja imekombel väga soodsaid toite. Kahjuks ajast jäi tõesti puudu.
Kui järgmine ametikõrgendus tuleb, siis ehk hakkan kallimaid ja kvaliteetsemaid toiduaineid kesklinnas ostmas käima, aga praegu satun sinna harva ja Sainsburys on ka armas. Kindlasti tasub läbi vaadata hiinalinnast, sest seal müüaks igasugu kraami mida eestis ja mujal müügil ei ole. Lisle Street ja Gerrard Street soho külje all. Postikood umbes WC2H 7BA. |
|
Karnivoor Abikokk 2012-03-14 21:45:06 |
Gretithy:
Ma usun, et su kohalik Sainsburys on tunduvalt parem koht jaapani toiduainete ostmiseks, kui Hiinalinn :) Riisiäädikas, wasabi jmt oli vähemalt minu kodu-Sainsburys ja kodu-Waitroses küll alati olemas.
Ainus toiduaine, mida mina Hiinalinnas taga ajamas olen käinud, on Crispy Duck Sauce ja millegipärast ei leidnud ma Inglismaal elades riisipaberit ka kuskilt mujalt. Paar kuud tagasi tuli suur suur isu ise sushit teha ja kust mujalt sushi äädikat saada kui Hiinalinnas. Vabal päeval sai seda keset esmaspäeva külastatud ja ainsas poes, kus ma sushi äädikat leidsin, oli järjekord vähemalt kaks TUNDI pikk. Loobusin, kuigi nendes poodides oli väga palju jube põnevaid ja imekombel väga soodsaid toite. Kahjuks ajast jäi tõesti puudu. |
|
Gretithy Abikokk 2012-03-30 16:39:11 |
Räägiks asjast ka, paar soovitust tulid meelde. Elu parima hamburgeri sõin ma Ed´s Easy Dineris, mis asub SOHOs aadressil 12 Moor St, Old Compton Street, Soho, London, W1D 5NG. Tegemist on retro Ameerika restoraniga. Lisaks burgerile tuleb proovida nende jäätisekokteile. Kui Greenwichi satute, siis soovitan külastata Saigon nimelist hiinarestorani, mis asub aadressil 16 Nelson Road, London, SE10 9JB. Toit maitseb imehästi, portsud on üsna suured ning hind on väga soodne. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 > >> |