Pille Nami-Nami peakokk 2008-01-16 19:27:09 |
Esmalt seda, et Köögi palgal on üks parimaid Eesti toidufotograafe, Toomas Tikenberg, nii et visuaalselt on ajakiri viimasel ajal üha paremaks läinud. Kõige rohkem meeldisid mitmed eestilikud road elegantses suupiste-vormis - nt Eesti peekoni krõps mädarõikakreemiga röstsaial (lk 15), peedisalat piparkoogimajoneesiga teraleival (lk 16), verikäkikrõpsud pohlasalati ja lutserni idanditega (lk 18 - millal ometi hakatakse vahet tegema idude ja idandite vahel?), piparkook sinihallitusjuustuvahu, sarapuupähklite ja musta ploomiga (lk 19). Päris asjalikud ja huvitavad. Muud lood olid hea lugeda, aga pean tunnistama, et ükski teine roog kokkama ei kutsunud selles numbris.. Kuidas teiega? | |
Eva Abikokk 2008-01-26 12:34:05 |
Minu meelest on KÖÖK parim toiduväljaanne (Eestis). Ilusad fotod, korralikult struktureeritud sisu, sh retseptid kenasti ajakirja lõpus (millega teeb pika puuga Oma Maitsele ära, kus on suhteliselt raske vanadest ajakirjadest retsepte üles leida), huvitavad toiduideed. Tellisin. | |