vana_foorum Abikokk 0000-00-00 00:00:00 |
Kasutaja LEENA 29.10.2003: 500 g kartuleid 2 sibulat 1 tsukiini 4 tomatit 6 spl oliiviõli 500 g segahakkliha 3 spl tomatipastat soola jahvatatud musta ja punast pipart 125 ml puljongit 125 ml piima 30 g võid 200 g brõnsat 2 küüslauguküünt Pesta kartulid ja keeta 20 minutit. Hakkida sibul. Tsukiini ja tomatid hakkida kuubikuteks. Ajada oliiviõli kuumaks ja praadida selles hakkliha kuni roosa värvi kadumiseni. Lisada sibul ja tsukiini ning hautada umbes 5 minutit. Lisada tomatipasta, sool, pipar, puljong ja hautada veel umbes 10 minutit. Valada kartulitelt vesi pealt, koorida ja suruda kuumalt läbi pressi. Segada purustatud kartulid kuuma piima ja võiga, maitsestada soola ja pipraga. Pudendada 2/3 juustust. Puhastada küüslauk ja suruda läbi pressi kartulipudru hulka. Segada hulka pudendatud juust. Lisada lihahautisele tükeldatud tomatid ja maitsestada. Tõsta segu vaheldumisi kartulipudruga rasvaga määritud ahjuvormi. Hakkida väikeste kuubikutena peale ülejäänud juust. Küpsetada 175°C juures 20-25 minutit. Märkus: Selle roa juurde sobib hästi pakkuda vürtsikat seenekastet või pikantset tomatikastet. 4 portsjonit Allikas: «Приятного аппетита!» октябрь 2003 (Запеканка из картофеля с рубленым мясом и брынзой) |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-01-07 13:31:51 |
Tänud Leenale retsepti eest, mis on nüüd Kartuli-hakklihavorm brõnsaga nime all ka Nami-nami andmebaasis olemas. Ja aitäh kasutaja Mannile foto eest! | |