Koori ja haki sibul. Koori porgand, lõika pikuti neljaks ja seejärel viiludeks. Eemalda porrult tumeroheline pune osa; ülejäänud porru lõika pikuti pooleks või neljaks ja seejärel viiludeks. Haki apteegitill või sellerivarred.
Kuumuta potis õli, lisa hakitud köögiviljad. Maitsesta vähese soolaga, siis prae kümmekond minutit tasasel tulel, kuni köögiviljad on pehmed.
Lõika linnuliha väikesteks tükkideks. Tõsta kuumust, lisa potti linnuliha ja prae samuti kergelt läbi. Siis lisa kuum kanapuljong ja kuumuta keemiseni. Lisa makaronid ja keeda suppi umbes 15 minutit. Maitsesta supp soola ja pipraga.
Serveerimisel puista peale hakitud peterselli ja riivitud parmesani segu.
Minestrone linnulihaga
Itaaliapärane makaronisupp linnulihaga. Peale puistatakse parmesanilaadset juustu - proovi näiteks Leedu Džiugas MIX salad juustu.