Rannarootsi 2017. a. uudistooted

Selle aasta suvetooted on saanud hulganisti täiendust. Uudisteks on Rabajõhvika ja Hoisini sari ning täiendust on saanud ka toor- ja grillvorsti kategooria ning Rannarootsi EHE sari.

Rabajõhvika sari

Rabajõhvika sari on kooslus kahest eestlastele armsast asjast - rabast pärinevatest jõhvikatest ja sealihast. Mõnus suveõhtu on sisustaud nii söögi kui ka jutu poolest - söömise ajal saab rääkida sellest, kui mitu liitrit metsaande eelmisel sügisel metsast sai toodud.

Rabajõhvika šašlõkk (foto ülal)
Rabajõhvika grill-liha
Rabajõhvika grillribi (avafoto)
Rabajõhvika toorvorstid

Hoisin sari

Hoisini sarja toodete liha on maitsestatud Hiina köögist tuntud magus-soolase ja maiseküllase Hoisini kastmega, mis sisaldab muuhulgas sojaube, seesamipastat, küüslauku ning maguskartulit. Aasias populaarset Hoisini kastet kasutatakse laialdaselt - marineerimiseks, glasuurimiseks ja ka lihtsalt dipi kastmena erinevate lihatoodete juurde.

Šašlõkk Hoisini marinaadis (foto all)
Grill-liha Hoisini marinaadis (foto ülal)

Toorvorstid ja grillvorstid

Toorvorstid ja grillvorstid on suvise grillimisõhtu lemmikud, sest valmivad grillil kiiresti ning maitsevad nii väikesele kui ka suurele grillijale.

Grillvorstikesed kodujuustuga
Kolme sibula grillvorst
Kolme sibula toorvorstid

Rannarootsi EHE sari

Rannarootsi EHE on toodete sari, mis paistab silma liharohkuse ja eheda maitsega.

EHE Šašlõkivorst
EHE Šašlõkk

Fotod: Rene Riisalu

Pressiteade
postitatud 03.05.2017 22:10 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid


Martiina
postitatud 07.05.2017 18:41

Kolme sibula toorvorstid on meie pere lemmikud! Lapsed pistavad need nii kiirelt nahka, et alati peab mitu pakki tegema :)</br> Rabajõhvika grillribi juures meeldis mulle see, et marinaad ei olnud liialt vürtsikas (mis kipub enamike grilltoodetega olema) - no mõni lihtsalt ei armasta /ei saa süüa liialt vürtsiseid asju.