Nami-Namist leiab šokolaadi ja vahukommidega grillitud banaanilootsikud, mis sobivad kodugrillile. Matkasemates oludes on mugavam toitu mitte valvata ja kasutada fooliumit ning süüa maiust otse selle looduslikust anumast.
Magustoidu valmistamiseks on mugav ära kasutada põhiroa tegemisest üle jäänud hõõguvaid süsi või lõkkelõppu.
Vali võimalikult sirged banaanid.
Lõika koor ühest küljest pikuti lahti ja suru koore vahele tumedat šokolaadi ning vahukommitükke. Kasuta seda, mis kaasas on – ka lehmakomm, konjak või kaneel sobib.
Suru koor nii palju kinni tagasi, kui see võimalik on.
Paki banaanid ükshaaval tihedalt paksemasse fooliumisse.
Aseta pakid enam-vähem püsti sütele ja küpseta kümmekond minutit.
Ava ettevaatlikult pakid ja söö lusikaga otse koore seest.
Me seda varianti (küll ilma vahukommideta, mida grillisime eraldi kõrvale) oleme mitu suve nautinud - banaan ja šokolaaditükid foolumisse ja pärast vorstide grillimist küpsema :)