Oleme Nami-Namisse kogunud hulgaliselt toredaid näidismenüüsid vanadest ajakirjadest ja kokaraamatutest.
Siin on detsembrikuu söögisedel ajakirja Taluperenaine 1935. aasta detsembrinumbrist.
Ahjus küpsetatud seaküljeliha õunte ja pruunide kartulitega. Verivorstid palukakeedisega. Tee küpsiste ja jõulusaiaga ("Talup." 1935)
Sült mädarõikakastmega, marineeritud silgud, või maksapasteet või -vorst. Kohv, jõulusai, peenleib.
Külm seaküpsis, keedetud kartulid sooja kastme ja kapsastega, õunamarmelad salatiks. Tarrend või kompott.
Sültvorst, peedisalat, lihasalat, verivorstid, või, juust. Tee küpsiste ja jõulusaiaga.
Kartulisalat, marineeritud silgud, sült, peedisalat, mädarõikakaste. Peenleib, või, jõulusai, kohv.
Lõunaks:
Ahjus küpsetatud seaküljeliha, hernepuder, hapukapsa-toorsalat, pruunid kartulid. Pudelikompott: õunad, pirnid.
Seenesalat kartulitega, sültvorst, maksapasteet. Tee, peenleib, või, jõulusai.
Hommikuks:
Keedetud kartulid, sült, peedisalat. Peenleib, või, jõulusai, kohv.
Verivorstid, palukasalat, sealiha pruunide kartulitega. Kakao küpsiste ja saiaga.
Kaalikavorm (rets. 1), sealihalõiked, maksapasteet, juust, või, peenleib. Tee.