Eesti Vabariigi Presidendi vastuvõtu menüü 2014

Vastuvõtt toimus Pärnus, 24.02.2014. Suupisted valmistati kokku 13 900 tk

Erki Palo, House Gourmet catering

  • Madalal temperatuuril küpsetatud Eesti veise sisefilee forellimarjaga pekileival
  • Põdralihapall põdrasambla, sibulahelveste ja kuusevõrsesiirupiga odraleival

Hardi Nurmine, Kõue mõis, restoran Kaheksajalg

  • Küpsetatud kaalikas, juurseller ja peet ürdiõliga
  • Mooritud lammas kikerherne-koriandrikreemiga

Priit Toomits, Tallinna Teletorni restoran

Pavel Gurjanov, Aasta kokk 2013, restoran Cru

Vladimir Upeniek, Aasta kokk 2012, Gloria restoran

Inga Paenurm, Vabariigi Presidendi Kantselei

  • Maksakreem musta leiva ja sinepiga.

Margo Paluoja, Aasta Noorkokk 2013, kohvik Fellin

  • Kanepitembitrühvel vürtsikilu, heeringamarja ja tilliga
  • Siiakala tar-tar rukkijahu näkileival, 65 C vutimuna ja tilliremulaadiga

Rainer Veeroja, Event Catering

Urmas Ostrov, kohvik Supelsaksad, kondiiter

  • Supelsaksa pirukad
  • Luigeke

Elli Vendla, Olustvere teenindus- ja maamajanduskool, kondiiter

  • Šokolaadikoogike
  • Kitsejuustutrühvel jõhvikatolmu ja mee-rukkileiva krõpsuga
  • Suitusräime-mädarõikasalat marineeritud selleriga, peedi-näkileivataskus

Allew Magusameistrid

  • Trühvlid

Avafoto © Rene Riisalu (www.president.ee), suupistete pilti jagas Inga Paenurm (Markofka Toidutuba)

Nami-Nami retseptikogu®
postitatud 24.02.2014 20:17 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid