Eesti Vabariigi Presidendi vastuvõtu menüü 2010

2010. a. menüü eest vastutasid Jevgeni Jermoškin (Carmen Catering) ja Lauri Ülenurm (Frens Catering).

Jevgeni Jermoškin (Carmen Catering)

Soolased suupisted:

  • Tallinna vürtsikilu tillikartuli ja kirsstomatiga
  • Madalal temperatuuril küpsetatud lõhefilee lillkapsa-kapparivahuga
  • Marineeritud räime ja peedi suupiste
  • Sea sisefilee punase veini želees, rohelise herne püree
  • Kartulisõrnik Matjes heeringafilee ja murulaugu-kreemiga
  • Viljandimaa talle kintsuliha minipirukas
  • Tartumaa metssea sült mustal leival maheda mädarõikavahuga
  • Rukkileib Eesti kitsejuustu ja rukkililledega
  • Valges veinis blanšeeritud õun toorsingi ja Eesti kadaka-suitsujuustuga
  • Eesti lihaveise carpaccio porgandi-porrurulliga
  • Kõrvitsa-meloni tartar pardifilee ja ürdivahuga

Magusad suupisted: 

  • Minikook maasikatäidise ja tumeda šokolaadi glasuuriga
  • Taliõuna confit küpsisepuru ja Põltsamaa Kuldse vahuga
  • Kama-toorjuustukreem maasikatega muretaina korvikeses

Joogid

  • Valge vein RK Riesling 2006, Saksamaa
  • Punane vein Grand Noir Cabernet-Syrah 2006/2007 Languedoc, Prantsusmaa
  • Kali A Le Coq

Lauri Ülenurm & Frens Catering:

Soolased suupisted: 

  • Lõhe confit peedi ja mädarõika tarretises
  • Soolaheeringasuupiste tangu-kartulikoogil sibula ja koorekreemiga
  • Suitsutatud räime salat värske kurgiga
  • Kukeseene minipirukas linaseemnetega
  • Karask kanamaksapasteedi, kodupardirösti ja pohlakreemiga
  • Minikorvike suitsuliha ja metsaseentega
  • Karaskisuupiste verikäkikreemi ja marineeritud kõrvitsaga
  • Vürtsikas lambalihapallike porgandipüree ja mustjuuretšipsiga
  • Röstitud loomaliha tomatiessentsiga

Magusad suupisted: 

  • Astelpajumahl värske piparmündiga, mustsõstra karamell
  • Leivakreem vaniljekastmega
  • Kama-hapupiimashot värskete marjadega

Loe veel:

Nami-Nami retseptikogu®
postitatud 24.02.2010 18:42 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid