Finnair toob Michelini-väärilised maitsed Hiinast Helsingisse

Finnairi signatuurmenüü partnerluste programmiga liitus Michelini tärniga pärjatud tippkokk DeAille Tam, kelle hõrgutisi saab maitsta äriklassis Hiinast Helsingisse lennates.

Hongkongi tippkoka DeAille Tam'i koostatud hooajalist signatuurmenüüde sarja saavad Finnairi äriklassi reisijad proovida alates 5. detsembrist kõigil pikamaalendudel Hiinast Helsingisse. Finnairiga saab Hiinas lennata seitsmesse sihtkohta: Shanghai, Nanjing, Guangzhou, Xi’an, Hongkong ning Pekingi Capitali ja Daxingi rahvusvaheline lennujaam.

DeAille Tam on auhinnatud kokk, kes on töötanud kolme mandri tipprestoranides. Ta pärjati 2018. aastal esimese naiskokana Hiinas Michelini tärniga ja on teinud koostööd mitme rahvusvahelise kaubamärgiga. DeAille Tam'i loodud roogadel on tänapäevane Hiina köögist inspireeritud käekiri, mille menüüs kohtub ida läänega ning kus esikohal on värsked maitsed.

"Minu kireks on tuua Hiina köök laiema publikuni. Toidu kaudu tahan tekitada elamusi ja mälestusi ning lennureis on selleks ideaalne koht," kirjeldas DeAille Tam oma toidufilosoofiat.

"Signatuurmenüüde partnerluste programmis on fookuses kõik Finnairi peamised sihtturud. Meil on väga hea meel uue koostöö üle Hiina tippkoka DeAille Tam'iga, kes kohtleb iga maitset ja rooga nagu kulinaarset seiklust," ütles Finnairi lennuteenindusjuht Maarit Keränen.

Finnair alustas menüüpartnerluste programmi 2013. aastal ja on teinud läbi aastate koostööd paljude tunnustatud kokkadega Soomest, USAst, Jaapanist ja Hiinast Koreani, kes on loonud äriklassi jaoks oma signatuurmenüüd.

Finnairi kohta

Finnair lendab Aasia, Euroopa ja Põhja-Ameerika vahel, tuues igal aastal üle 13 miljonit reisija enam kui 100 sihtkohta Euroopas. Lennufirma on esimene Euroopas, mille lennuparki kuulub uus A350 XWB lennuk. Finnairil on ainsa Põhjamaade lennufirmana Skytraxi 4-tärni hinnang. Lisaks on lennufirma kümnel järjestikusel aastal võitnud parima Põhja-Euroopa lennufirma tiitli. Finnair kuulub maailma juhtivate lennufirmade liitu Oneworld.

Pressiteade
postitatud 29.11.2019 20:05 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid