Rootsi ja Soome juurtega Tommy Myllymäki on valitud Rootsis aasta kokaks ning ta on viie Stockholmis asuva restorani loovjuht. Lisaks on Myllymäki esindanud Rootsit edukalt mainekal kokandusvõistlusel Bocuse d’Or. Finnairi Singapuri lennuliini kaheksanda hooaja täitumise puhul tasub äriklassi reisijatel Singapurist Helsingisse lennates kindlasti proovida tema imelist lõhe tartar'i.
Myllymäki toidufilosoofias on keskne roll naturaalsetel maitsetel. Seetõttu koosneb ka uus menüü värsketest, puhastest ja hooajalistest maitsetest, mis toovad suvehõngu pilvede peale.
Finnairi signatuurmenüü partnerluste programmi Jaapani tippkokk Rika Maezawa avas oma esimese restorani Tokios 2003. aastal pärast koolituse saamist mitmetes tuntud Jaapani restoranides.
2019. aasta suvehooajal leiab äriklassis Osakast Helsingisse lennates eelroogade valikust Maezawa versiooni Jaapani traditsioonilisest bento kastist. Maezawa koostatud signatuurmenüüd saavad proovida ka kõik need, kes lendavad Tokyo Narita lennujaamast Helsingisse.
Maezawa toidufilosoofias on keskne roll köögiviljadel ja hooajalistel Jaapani kodustel maitsetel. Inspireerituna nii Jaapani ajaloost kui välismaistest mõjutustest, loob Maezawa tänapäevaseid, ent nostalgiahõngulisi köögiviljarohkeid eineid, mis lähevad kaugemale Jaapani köögi tavapärastest piiridest.
Finnairi tippkokkade signatuurmenüü uueneb kolm korda aastas ja värskeid suviseid maitseid saab testida Singapuri ning Osaka lennuliinidel juunist kuni septembri alguseni.
Finnair alustas oma signatuurmenüü partnerluste programmi 2013. aastal ja on teinud läbi aastate koostööd paljude tunnustatud kokkadega, kes on loonud Finnairi äriklassi jaoks oma eristuva käekirjaga menüüd.
EELROAD
PEAROAD