La Muu looja ja eestvedaja Rasmus Raski sõnul saab jäätisekohvik olema nagu laboratoorium, kus on võimalik katsetada igasugu põnevaid maitseid. „Oleme alati soovinud valmistada julgeid, tugeva ja selge maitsega jäätisesorte. Tootmishoone kõrval asuv laboratoorium-kohvik võimaldab meil julgelt katsetada ning saada kiiret tagasisidet, et millised maitsed on liiga hullud ning millised võiks kohe järgmisena poodi müügile tuua. Kui mõni jäätisesort võidab klientide südamed ja saab väga head tagasisidet, siis on meil võimalus see tootmisesse võtta.“
Uue kohviku jäätisevitriinist leiab muuhulgas näiteks peekoni-vahtrasiirupi, maasika-balsamico, vegan banaani-šokolaadi jäätist ning ebaküdoonia, kiivi ja vaarika-prosecco sorbetti. Samuti saab maitsta ja kaasa osta peatselt poelettidele jõudvat maasika-kohupiimajäätist. Ning nagu alati, valmistatakse La Muu tooteid ainult puhtast mahetoorainest.
Pressiteade 4.5.2018, fotod Renee Altrov
Õnnestus pressiüritusel käia ja päris mitut jäätist mekkida. Eriti hästi mekkisid prosecco-vaarikasorbett, vahtrasiirupi-peekonijäätis, piparmündijäätis, veganlik banaani-šokolaadijäätis ja kiivisorbett. Soovitan kindlasti kõikidel jäätisesõpradel uudistama minna!
Täna sai seal maiustatud! Igati uhke valik ja ebaküdooniasorbett oli väga mõnus :)