UUED gurmeehõngulised maitsed Farmilt - wasabimaitseline toorjuust ja American BBQ dipikaste

Käesoleval kevadusuvisel hooajal üllatab Farmi uute põnevate maitsetega juba tuttavates ja ka poelettidelt leitavates tootesarjades: wasabimaitselise toorjuustu ja American BBQ Dipikaga.

Kodukokkade südamed võitnud värskest Eesti koorest valmistatud Farmi toorjuustude sarja on põneva ja gurmeehõngulise uudisena lisandunud wasabimaitseline toorjuust. Wasabi on Jaapani vasaabia perekonda kuuluv mitmeaastane rohttaime juur, mille maitse meenutab eestlastele mädarõigast. See terav ja särtsakas maitse on nüüdsest Eesti müüduima ja auhinnatud Farmi toorjuustude perekonna uus liige. Terava ja mitmekihilise maitsebuketiga põnevalt roheline Farmi toorjuust sobib eriti hästi sushi vahele, võileivakatteks või erinevate toitude lisandiks. Uudne on ka Farmi wasabimaitselise toorjuustu pakend, mille ümmargune disain on inspiratsiooni saanud Eesti sõlemustritest ja mis meenutab ehtekarpi. Ka Farmi ehtsast koorest valmistatud toorjuustud on iga toidulaua ehteks! Soovitusi maitseelamusteks ja retseptiideid leiad www.farmi.ee/retseptid.

Eesolev suvehooaeg maitseb aga tänavu teisiti ka seetõttu, et Farmi on Dipikate sarja täiendanud uue American BBQ-maitselise dipikastmega! Farmi American BBQ Dipikas on maitsev segu erinevatest köögiviljadest, mille lõplikule maitsebuketile annab lihvi kergelt suitsune paprika, sobib suurepäraselt nii köögiviljade dippimiseks, liha ja kala kõrvale külma kastmena, salatite maitsestamiseks kui ka külma supi põhjaks. Leia oma uus suvine lemmikmaitse poeriiulitelt!

Nami-Nami soovitab järgmisi retsepte:

Pressiteade
postitatud 02.06.2017 16:04 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid