Kokku valmistati 10800 suupistet.
Lisaks 2000 Vello Koosma ja 1000 Kõlleste kommimeistrite kommi
Ja siin valik 2011. a. serveeritud suupistete retsepte Terevisiooni lehelt: Röstitud mustal leival heeringa-hapukoore tarrend sibula-kartulikreemiga 10-le: 3 viilu musta leiba Peterselli või tilli kaunistuseks Vormi abil lõika mustast livast ümmargused „seibid“. Rösti need ahjus 180 C juures 3-4 minutit, võis pannil kahelt poolt. Röstitud leiva peale tõsta sibula-kartulikreemi ja sinna peale heeringa-hapukoore tarrend. Kaunista värske ürdioksaga. Heeringa-hapukoore tarrend: 50g kergelt suitsetatud heeringat 30g 20%-list hapukoort 10g maitsestamata jogurtit 2g peeneks hakitud värsket tilli 5g zelatiini Soola, musta pipart maitse järgi Haki heeringas peeneks, lisa juurde hapukoor, maitsestamata jogurt ja peeneks hakitud till. Maitsesta soola ja musta pipraga. Leota zelatiin vees ning vesivannil sulata, jahuta veidi ning lisa heeringa-hapukoore segule. Kalla vormidesse ning tõsta külmikusse tarrenduma 4-ks tunniks. Sibula-kartulikreem: 60g sibulat 100g vahukoort 40g kartulit 1küüs küüslauku 2tk väikest oksa tüümianit 15g võid Soola maitse järgi Haki sibul ja küüslauk peeneks, kartulist lõika u. 1 cm suurused tükid. Võiga prae sibul ja küüslauk 3-4 minutit, lisa vahukoor ja tüümianioksad. Kui vahukoor on keema läinud, lisa kartul. Vaiksel tulel keeda köögiviljad pehmeks. Tõsta tüümianioksad välja ning püreeri mass. Lisa maitseks soola ja lõpus ka natukene võid. Pardifilee-puuviljasalat mustajuure-tsipsiga Pardifilee: Porgand 1 suurem Sibul 1 suurem Pardifilee 200gr Pipar Sool Loorber 1 leht Küüslauk 1 suurem Puuviljasalat: Õun 100 g Avokaado 100 g Hapukoor 100 g Karri 1 g Petersell 1 g Mustajuure-tsips: õli 500 ml mustjuur 1 juur sool Pane pardifilee koos juurikate ja ürtidega vette keema, keeda pehmeks ja jahuta, tükelda väikesteks kuubikuteks, sega hapukoore ja karriga, peeneks lõigatud peterselliga ja maitsesta soola-pipraga. NB! Lusikal. Singirullisuupiste: Sibulamoos: Punane sibul 200gr Tähtaniis 1 tk suhkur 100gr Punane vein 100ml Singirullitäidis: Viilutatud sink 15 viilu Juust 100 g Majonees 3 spl Küüslauk 2 g Petersell Paprika 10 g Saiakrutoon: Pikk sai 15 viilu sool pipar oliiviõli Sibul tükeldada peenteks kuubikuteks, pane potti,lisa tähtaniis, suhkur, punane vein ja keeda madalal temperatuuril 30 min, jahuta. Juust riivida, lisada majonees ja peeneks tükeldatud küüslauk, petersell, paprika, sega ja keera viilutatud singiga rulli. Pikast saiast lõigata õhukesed viilud, maitsestada soola ja pipraga, oliiviõliga ja küpsetada ahjus kuldpruuniks. Serveerime.