Marika Blossfeldt "Looduslik toit. Ehe ja tervendav"

29.09.2014 |

Looduslik toit. Ehe ja tervendav on teine raamat sarjast, kus Marika Blossfeldt pakub teavet ja innustust toiduvalmistamise, söömise ja täisväärtusliku elamise kohta.

Selles saab lugeda, kuidas tugevdada immuunsüsteemi, hooajaliselt puhastada nii keha kui vaimu,  taastada ja säilitada seedetrakti tervist, ennetada põletiku teket ning langetada kehakaalu - viimast mitte kalorite lugemise ega dieedi pidamisega, vaid lihtsalt maitsvate ja kosutavate toitude söömisega.

Raamatust võib õppida, kuidas ennetada energiataseme kõikumisi, maandada stressi, vältida kaalutõusu, eemaldada seedehäireid, stabiliseerida meeleolu, suurendada naudingut toidust ja elust ning elujõudu suurendada.

Toitumise ja elustiili peatükkidele järgnevad tervislike ja kergesti valmistatavate hõrkude toitude retseptid nagu kõhule pai tegevad supid, värskendavad salatid, nädalavahetuse hommikusöögid, imelised metsikute taimede road, külluslikud teraviljaroad, hapendatud köögiviljad,  energiat tõstvad lehtköögiviljad, toitvad kaunviljad, üllatavad kastmed ja dipid, juuretisest valmistatud leivad ja kuklid ning alternatiivsete jahudega tehtud küpsetised ja magustoidud.

Retseptid põhinevad naturaalsetel terviktoitudel ja koosnevad üksnes vähestest looduslähedastest koostisosadest. Pole tarvis kasutada keerulisi toiduvalmistamisvõtteid, et valmistada meeliülendavaid roogasid. Raamatust ei leia ei rafineeritud magustajaid, valget jahu ega küsitava väärtusega õlisid.

Nami-Nami proovis järgmisi retsepte:


postitatud 29.09.2014 12:20 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid