indiaanisuhkur

Indiaanisuhkur on täistoor-roosuhkur. Suhkruroogu kasvatatakse mägedes väga viljakas ja puutumatus pinnases, kõige vähem töödeldud suhkur - suhkruroost pressitud kuivatatud mahl, milles on säilinud rikkalik vitamiinide, mineraalainete, aminohapete ja antioksüdantide kooslus. Sisaldab kaltsiumit, rauda, magneesiumit, mangaani, tsinki, kroomi, floori, kaaliumit, räni, fosforit. Samuti A, B1, B2, B3, B6 ja E vitamiini. Indiaanlased, jaapanlased, indialased ja mitmed teised rahvad on iidsetest aegadest tarvitanud seda energia ja toitainete allika ning magusainena. Selline täisväärtuslik koostis aitab organismis kaasa õige mineraalainete vahekorra taastamisele ja säilitamisele, mis omakorda toetab üldist tervist ja head enesetunnet. Luustik ja hambad arenevad terveks ja tugevaks. Aitab ennetada kõhukinnisust, kehvveresust ja kaariest.