Enchilada-kaste

Vürtsikas tomatikaste, mida serveeritakse üleküpsetatud tortiljarullide e. enchiladas juurde.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

1 sl rapsi- või muud õli

1 hakitud (punane) sibul

0.5 tl soola

1-2 sl tšillipulbrit

3 purustatud küüslauguküünt

2 tl vürtsköömneid

2 tl suhkrut

näputäis Cayenne'i pipart

4 dl purustatud konservitud tomatit

1 dl vett

Valmistamine

Kuumuta paksupõhjalises potis õli. Lisa hakitud sibul ja sool ning prae aeg-ajalt segades 5-6 minutit, kuni sibul pehmenema hakkab.

Lisa tšillipulber, hakitud küüslauk, uhmris peenestatud vürtsköömned, suhkur ning Cayenne'i pipar. Sega umbes minuti jagu.

Lisa purustatud tomat ning veidi vett (umbes detsiliitrijagu - kasuta nt tomatikonservipurgi "loputusvett").

Kuumuta keemiseni, siis alanda kuumust ning lase kastmel tasasel tulel 15-20 minutit podiseda, kuni kaste on veidi paksenenud.

Soovi korral maitsesta soola-pipraga.

Loe veel:

LISA KOMMENTAAR