2-3 sl õli praadimiseks
1 suur porru
400 g keedetud tatratangu
3 sl sojakastet
Lõika porru pikuti pooleks, vajadusel loputa mullast puhtaks. Lõika õhukesteks viiludeks.
Kuumuta vokk- või suurel praepannil õli. Lisa porru, prae tasasel tulel minut aega segades.
Tõsta kuumust, lisa keedetud tatar ja sojakaste ning prae segades, kuni roog on kenasti kuum.
Retsept on mugandatud 100 rooga sarja raamatust "Wok-toidud" (2002, Lia Virkus, Angeelika Kang, Harri Ilves).
Väga kosutav eine, lisasin maitse rikastamiseks porruga koos pannile veel ühe tükeldatud tomati ja küüslauguküüne.
Väga hea viis eelmisest päevast üle jäänud tatra praadimiseks. Mees oli väga rahul.
Väga popp argiroog, mida tuunida igasugu eelmise päeva meeldivate ülejääkidega ja vajadusel kaunistada hõrgumate paladega (kuiv. tomatid näiteks) ja serveerida ka külma salatina. Ma ise panen vist soja rohkem (nii et väga kergelt maitses tunda).
Väga lihtne ja mõnus õhtusöök, teen kindlasti teinekordki, kui keedetud tatart alles jääb!
Praadisin porruga koos ka ühe paprika ning lisasin nati tilli lõpus ja igati hea jäi. Väga meeldis just tatra ja sojakastme maitsekooslus.
Tatar porrulauguga
Kiire roog keedetud tatrast - imehea võimalus tatraülejääkide kasutamiseks. Kui päris aus olla, siis lihtsalt hea vabandus tatra keetmiseks :)