4 kanatiiba
2 l vett
pool kaalikat
5 kartulit
soola ja musta pipart
Serveerimiseks:hapukoort
Puhasta kanatükid ja pane külma veega keema. Keeda nõrgal tulel ja koori vaht pidevalt pealt ära. Võta valmis kanatükid välja, eemalda liha luudelt ja tükelda.
Keeda kanapuljongis tükeldatud juurviljad. Maitsesta soola ja terapipraga. Veidi enne keetmise lõppu pane kanatükid uuesti sisse ja puista supile peale hakitud peterselli.
Söö lusikatäie hapukoorega.
Retsept on Kadri Krooni raamatust "Eesti memmede varjatud saladused. Retsepte minu lapsepõlvest" (2009). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.
Lihtne ja väga maitsev. Hakkan täna teist korda tegema :)
Veidi lahja nagu jäi, lisaksin makarone/riisi ka juurde järgmisel korral.
Supp ise aus ja vahva. Kuid ei saa aru eriti kanatiibade kasutamise mõttest. Ajakulu ja töömahu seisukohalt oleks ainult koibade kasutamine kõige mõistlikum.
Õige
Tiivad (kondid) annavad leemele maitset.
Maitsev supp!
Mõnus!
Tegin esimest korda kanasuppi ja selle retsepti järgi tuli see uskumatult hea välja :)
Imetore kuulda, Tarmo! Aitäh kommentaari eest.
Alati tuleb supp selle retsepti järgi imehea. Aitäh!
Kanasupp
Soovi korral eemalda kananahk enne kana tükeldamist, siis saad kergema supi.