Vahusta toasoe või suhkruga, lisa vahustamist jätkates ükshaaval munakollased.
Sega jahu küpsetuspulbriga, siis sega või-munavahu hulka.
Laota tainas küpsetuspaberiga kaetud väiksele ahjuplaadile.
Koori õunad, lõika õhukesteks viiludeks, laota tainale ja puista üle kaneeliga.
Küpseta 175-kraadises ahjus 20 minutit.
Samal ajal vahusta munavalged suhkruga kõvaks vahuks. Määri see poolküpsenud koogile ning küpseta veel 10-15 minutit, kuni munavalgekate muutub kergelt kollakaks.
Retsept on Lia Virkuse & Pille Endeni raamatust "Nutika perenaise kokaraamat" (100 rooga, 2009). Pildi tegi KOKKAMAS95.
Õuna-pisarakook
Terve pere lemmikkook, mis maitseb iseäranis magusalt tänu õrnale munavalgekattele. Kook on parim küpsetamise päeval.