Lõika maasikad viiludeks. Sega kausis suhkru ja viinaga, kuni suhkur sulama hakkab. Kata kauss toidukilega ning lase toasoojas 2 tundi seista. Sega aeg-ajalt.
Pane maasikad ja kaussi kogunenud leem kannmikserisse või köögikombaini. Lisa jogurt ja sidrunimahl. Püreesta ühtlaseks, soovi korral hõõru läbi sõela.
Jahuta külmikus 1 tund, siis töötle vastavalt jäätisemasina instruktsioonidele jäätiseks.
Mugandatud David Lebovitzi blogist, pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare.
Tegin esmalt maasika-hapukoorejäätise ja see oli suurepärane. Kahjuks jogurti-maasikajäätis ei suutnud nii head maitseelamust pakkuda(ega tal ka muidu viga polnud).
Jogurti-maasikajäätis
Kui jogurt on vedelavõitu, siis nõruta seda esmalt marliga kaetud sõelal. Viin aitab jäätisel veidi pehmeneda.