Hapukoorekaste sidruni ja ürtidega

Kaste sobib hästi keedetud varajaste kartulite, keedetud köögiviljade ja aurutatud kala kõrvale.

Kogus
3 dl
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

3 dl vedelamat hapukoort

1 sidruni riivitud koor ja 1/2 sidruni mahl

1 peenestatud küüslauguküüs

1 dl peenelt hakitud tilli

3-4 sl hakitud murulauku

soola ja musta pipart

itaalia salatimaitseainet

Valmistamine

Sega kõik ained kausis. Lase külmkapis või toatemperatuuril tund aga maitsestuda. (Kui hoiad külmikus, siis lase enne serveerimist uuesti toasoojas seista veidi).

Retsept on soome ajakirjast Kotiliesi (18/2003, Lammassaaren kastike). Pildi tegi NEF.

LISA KOMMENTAAR

Nef
postitatud 14.05.2010 14:21

Väga hea maitsega kaste.