Marineeritud küüslauguoliivid

Rohke küüslaugu ning tüümianiga maitsestatud oliivid.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

250 g kivideta oliive

4 suurt küüslauguküünt

1 sl tüümiani e. aed-liivateed

1 sidruni mahl

4 sl oliiviõli

Valmistamine

Nõruta oliivid sõelal.

Valmista marinaad. Purusta küüslauguküüned. Sega küüslauk, tüümianilehed, sidrunimahl ja oliiviõli omavahel. Marinaad peaks olema üsna paks, selline pastalaadne.

Pane oliivid ja marinaad kaanega purki ning raputa hoolega läbi. Pane külmkappi maitsestuma, purki aeg-ajalt raputades.

Oliivid on serveerimiseks valmis järgmisel päeval, ent püsivad külmkapis maitsvana vähemalt 1 kuu.

Loe veel:

Retsept on Soome ajakirjast Glorian Ruoka & Viini (3(2009)

LISA KOMMENTAAR