Polenta kitsejuustuga

Maisimannapudrule ehk polentale on siin lisatud lisaks võile ka kitsejuustu, mis annab polentale mõnusa õrnalt hapuka maitsenüansi. Serveeri koos salatiga iseseisva roana või mõne liharoa lisandina (sel juhul jätkub sellest kuuele sööjale).

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

1 l köögiviljapuljongit

200 g kiirkeedu maisimannat

50-100 g võid

150 g (kreemjat) kitsejuustu

1 tl purustatud musta pipart

Valmistamine

Kuumuta köögiviljapuljong potis keemiseni, sõrista pidevalt segades juurde maisimanna. Kuumuta pidevalt segades mõõdukal tulel umbes 15 minutit, kuni maisimanna on paisunud.

Sega juurde või ja kitsejuust, vajadusel ka veidi vett. Maitsesta pipraga ja serveeri.

LISA KOMMENTAAR