Kohupiimakreem kakao ja virsikutega

Kerge ja veidi 'šokolaadine' magusroog.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

2 dl 35% rõõska koort

2-3 sl suhkrut

200 g kohupiima

2 sl kakaopulbrit

1 tl vanillisuhkrut

400 g purk konservitud virsikuid

Valmistamine

Vahusta rõõsk koor suhkruga, siis sega juurde kohupiim, vanillisuhkur ja kakaopulber.
Lõika nõrutatud virsikud väiksemateks tükkideks (jäta veidi kaunistamiseks), lisa kohupiimakreemile.
Lase enne serveerimist veidi külmkapis maitsestuda. Kaunista virsikutega ja serveeri.

Soome retsept. Pildi tegi LIILIA.

LISA KOMMENTAAR

Liilia
postitatud 07.04.2010 16:41

Kaunistasin lisaks virsikutele ka hakitud šokolaadiga. Väga mõnus ja kiirelt valmiv magustoit. Parim järgmisel päeval!