Apteegitillisalat selleriga

Värske roheline salat sobib hästi külmsuitsutatud või õrnsoolatud kalalõikude juurde, ent ka niisama toorsalatina nautimiseks.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Valmistamine

Eemalda apteegitillilt vajadusel välimised lehed. Lõika apteegitill pikkupidi hästi õhukesteks viiludeks - seda on eriti mugav teha nn köögimandoliini abil.

Lõika sellerivarred samuti mandoliini abil õhukesteks viiludeks või lõika terava noa abil tikkudeks.

Sega apteegitill ja varsseller omavahel, tõsta kaussi või vaagnale. Nirista peale oliiviõli ja sidrunimahla, maitsesta soola-pipraga.

Retsept ilmus ka ajakirjas Kodu & Aed, pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR