Aurutatud spargelkapsas palsamäädika ja Parmesaniga

Kiire ja lihtne itaaliapärane köögiviljaroog spargelkapsa e. brokoliga. Valmib mõne minutiga.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Valmistamine

Lõika spargelkapsas õisikuteks, auruta 5 minutit ja nõruta.

Kuumuta pannil õli, lisa hakitud küüslauk ja kuumuta veidi.

Lisa spargelkapsaõisikud ja prae pidevalt segades umbes minuti jagu. Maitsesta soola-pipraga.

Nirista peale palsamäädikat ja serveeri kohe Parmesani juustu laastudega.

Retsept ilmus Postimees Arteris (16. august 2008, Angeelika Kang "Rohelise võlu"). Pildi tegi MANN.

LISA KOMMENTAAR

Kirsike
postitatud 21.11.2009 19:21

Väga hea viis brokoli tegemiseks. Isegi meespere sõi!

Mann
postitatud 07.02.2010 10:05

Spargelkapsas balsamico ja parmesaniga tuli väga hää. Mul käis õli sisse ka tšillit.

Pellenovelle
postitatud 27.05.2013 16:05

Väga-väga hea. Sest siia sisse käib ju võluvesi nimega balsamico! ja lastega töötas hästi kusagilt loetud nipp, et nüüd mängime hiiglasi ja sööme puid! nämm