Kilpatricku austrid

Austraaliast pärit retsept, kus austreid serveeritakse krõbedaks praetud peekoniga.

Kogus
kahele kuni neljale
Valmistusviis
Grillimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

12 avatud austrit

3 hakitud peekoniriba

2 sl värsket riivsaia

1 sl Worcesteri kastet

4 sl 35% rõõska koort

soola ja musta pipart

Serveerimiseks:

sidrunisektoreid

Valmistamine

Kuumuta praepann, lisa peenelt hakitud peekon ja prae omas rasvas kuldpruuniks. Lisa riivsai ja pruunista kergelt.
Sega Worcesteri kaste rõõsa koorega ning jaota segu avatud austrite vahel, maitsesta hoolega. Tõsta igale austrile veidi krõbedat peekoni-riivsaiasegu.
Grilli kuumas ahjus, kuni austrid on pealt krõbedad ja pruunid.
Serveeri sidrunisektoritega.

Loe veel:


Retsept on briti ajakirjast Olive (January 2005, Oysters Kilpatrick)

LISA KOMMENTAAR