Peedisalat fetaga

Serveeri seda peedisalatit kerge eine või toekama lisandina.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

500 g pakk keedetud peeti

150-200 g fetajuustu või nooremat kitsejuustu

2 sl meelepärast vinegrettkastet

Valmistamine

Lõika peet kuubikuteks ja sega kastmega. Kalla salat serveerimiskaussi ja kata juustutükkidega. 

Nipid ja soovitused:

  • Salatikastmeks sobiks näiteks klassikaline vinegrettkaste või palsamiäädika-sinepivinegrett või mõni ürtidega maitsestatud vinegrettkaste. 
  • Ka võid maitsestada 1 sl veiniäädikat või sidrunimahla soola, pipra, mee ja 1-2 tl teralise sinepiga ning kloppida 3 sl külmpressitud oliiviõliga ühtlaseks kastmeks. Sellest kastmekogusest jätkub paariks kasutuskorraks. 
LISA KOMMENTAAR

Merilin
postitatud 30.07.2016 20:36

Üks kiireid lemmiksalateid!