Kergelt õunamaitseline leivasupp maitseb sarnaselt tavalisele leivasupile hästi piimaga. Siinsete kogustega tehes on esimesel päeval leivasupp üsna vedel. Järgmisel päeval on supp aga täpselt parajalt paks ja pehme. Võimaluse korral kasuta Ehtne Talutoit tunnusmärgiga Eesti väiketootjate tooteid, nt Kai Koduleivad rukkileiba.
Pudista suurde potti leib, lisa õunakuubikud, kaneel ja suhkur. Kalla peale vesi. Kuumuta keemiseni ja keeda tasasel tulel, kuni õunakuubikud on pehmed ja leib pudiks keenud. Sega aeg-ajalt puulusikaga, et supp põhja ei keeks.
Lisa pestud rosinad ja keeda veel kümmekond minutit.
Maitsev leivasupp õuntega
Kergelt õunamaitseline leivasupp maitseb sarnaselt tavalisele leivasupile hästi piimaga. Siinsete kogustega tehes on esimesel päeval leivasupp üsna vedel. Järgmisel päeval on supp aga täpselt parajalt paks ja pehme. Võimaluse korral kasuta Ehtne Talutoit tunnusmärgiga Eesti väiketootjate tooteid, nt Kai Koduleivad rukkileiba.