Rosinapätsid

Nende rosinapätside valmistamiseks läheb vaja pannkoogijahu.

Kogus
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

250 g pannkoogijahu

50 g toasooja võid või õli

100 g hapukoort

3-4 sl suhkrut

1 suur muna

3-4 sl rosinaid või apelsinisukaadi või kuivatatud jõhvikaid

Valmistamine

Sega pannkoogijahu ülejäänud komponentidega ühtlaseks. 

Võta tainast supi- või teelusikaga väikesed pätsid ja pane need küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 225-kraadises ahjus helekollaseks.

Retsept on mugandatud Salme Masso raamatust "Lihtsaid toite" (1988). Salme Masso soovitab pannkoogijahu alati eelnevalt läbi sõeluda, siis jaotuvad kergitusained ühtlasemalt.

LISA KOMMENTAAR