Riisipuder õuntega

Vee ja piimaga keedetud riisiputru serveeritakse ahjus küpsetatud õuntega.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

2 dl riisi

4 dl vett

4 dl piima

2-3 sl suhkrut

500 g õuna

veidi soola

Valmistamine

Pane õunad ahju küpsema või valmista nendest kompott.

Pese riis ja pane vähese soolaga maitsestatud vette keema. Keeda tasasel tulel, kuni vesi on riisi sisse imbunud.
Lisa kuum piim ja keeda edasi, kuni riis on pehme.
Maitsesta suhkruga, sega pudru hulka küpsetatud õunad või õuntest keedetud kompott.

Retsept on Salme Masso raamatust "Lihtsaid toite". Pildi tegi ÜLLEKAS.
LISA KOMMENTAAR

Üllekas
postitatud 11.09.2011 10:39

Riisipuder õuntega oli ka mõnus. Mina küpsetasin õunad ahjus samal ajal kui riis potis podises.

Hexy
postitatud 26.01.2013 08:45

Päris hea, mul jäid õunad natuke hapukad