2 l kanget rooibos teed (jahtunud tõmmis)
0,75-1 dl mett
2 dl sidrunimahla (u 4 vilja)
2 dl mangomahla
kimp värsket münti (ainult lehti)
jääkuubikuid
Sega kange teetõmmis mee, sidrunimahla ja mangomahlaga suures kannus.
Täida klaas jääkuubikutega, täida teejoogiga ja kaunista värske mündi ja mõne sidruniviiluga.
Idee on rootsi ajakirjast Elle mat & vin (Sept-Nov 2008; Rooibos-iste med mynta, citron och mango). Retsepti tuunisid Nami-Nami toimetajad Martiina Anni ja Kaare Sova, pildi tegi Kaare Sova.
Rooibos-jäätee mango, mündi ja sidruniga
Aafrika-hõnguline jäätee tervislikust rooibos-teest. Sobib hästi nii toidu kõrvale kui ka niisama soojal suvepäeval värskenduseks.