Võimaluse korral kasuta siin retseptis kuubikuteks lõigatud itaallaste pancetta't (cubetti di pancetta).
500 g rooskapsast
75 g jämedalt hakitud peekonit või cubetti di Pancetta
50 g võid
kreeka pähkleid (poolitatud tuumi)
Puhasta rooskapsad ning auruta peaaegu pehmeks, aga jäta need ikka roheliseks.
Prae pancetta- või peekonikuubikud võis kuldseks ja krõbedaks. Lisa kreeka pähklid ning kuumuta, kuni pähklid on aromaatsed.
Sega aurutatud rooskapsad, peekonikuubikud ja pähklid omavahel. Retsept on briti ajakirjast Olive (December 2007, Sprouts with walnuts and pancetta). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse.
Hea eraldi roana aga sobib ka salatiks. Olen mitu korda juba teinud.
Rooskapsas peekoni ja kreeka pähklitega
Võimaluse korral kasuta siin retseptis kuubikuteks lõigatud itaallaste pancetta't (cubetti di pancetta).