Rooskapsas peekoni ja kreeka pähklitega

Võimaluse korral kasuta siin retseptis kuubikuteks lõigatud itaallaste pancetta't (cubetti di pancetta).

Kogus
kaheksale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
20 minutit
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

500 g rooskapsast

75 g jämedalt hakitud peekonit või cubetti di Pancetta

50 g võid

kreeka pähkleid (poolitatud tuumi)

Valmistamine

Puhasta rooskapsad ning auruta peaaegu pehmeks, aga jäta need ikka roheliseks.

Prae pancetta- või peekonikuubikud võis kuldseks ja krõbedaks. Lisa kreeka pähklid ning kuumuta, kuni pähklid on aromaatsed.

Sega aurutatud rooskapsad, peekonikuubikud ja pähklid omavahel.

Retsept on briti ajakirjast Olive (December 2007, Sprouts with walnuts and pancetta). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse.

LISA KOMMENTAAR

Ilse
postitatud 07.04.2018 19:22

Hea eraldi roana aga sobib ka salatiks. Olen mitu korda juba teinud.