Kikerherne-pannkoogid

Lihtsate kikerherne-pannkookide kõrvale sobib hästi nt õuna-lillkapsa-apteegitillisalat.

Kogus
16 tk
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

2 purki konservitud kikerherneid

2 muna

1 dl köögiviljapuljongit või vett

maitseks vürtsköömneid

kollajuurt ehk kurkumit

hakitud värsket koriandrit

8 tl õli praadimiseks

Valmistamine

Loputa kikerherned, vala vesi minema. Pane kikerherned ja köögiviljapuljong kaussi ning püreesta saumikseriga. Sega juurde munad ja maitseained.
Küpseta pannkoogipannil mõõdukal tulel õhukesed pannkoogid. NB! Pannkoogid lagunevad kergesti, nii et küpseta neid rahulikult ning keera ettevaatlikult.

Kõrvale paku nt seda toorsalatit.

Retsept on soome ajakirjast HyväTerveys KevytKokki (Syksy 2008, Kikherneohukaiset)
LISA KOMMENTAAR