Kalla glögijook potti, sega juurde kartulitärklis. Kuumuta pidevalt segades keemiseni - nii, kui kissell keeb, tõsta pott tulelt.
Lisa pestud, poolitatud ja seemnetest puhastatud viinamarjad.
Kalla kissell magustoidupokaalidesse või serveerimisnõusse, puista peale veidi suhkrut.
Serveerimiseks vahusta vanillikaste ning tõsta kissellile.
Nipid js soovitused:
Kui soovid heledat desserti, kasuta heledat glögijooki ja kuubikuteks lõigatud õunu/heledaid viinamarju.
Soome Valio retsept (Glögikiisseli ja vaniljavaahto). Foto: Nami-Nami toimetaja Kaare Sova, stilistika: Nami-Nami toimetaja Martiina Anni.
Jõulune viinamarjakissell
Jõuluhõnguliseks teeb selle kisselli heleda alkoholivaba hõõgveini/glögi kasutamine.