Kirsidessert likööriga

See on nn 'syllabub' magustoit, ehk magustoit vahukoore ja vähese alkoholiga. Ainult täiskasvanutele!!!

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

4 dl kivideta konservitud kirsse

2 sl kirsilikööri

2 tk munavalget

1 dl suhkrut

sidrunit - 2 sl mahla

1 dl magusamat valget veini või dessertveini

2 dl 35% rõõska koort (vahusta)

Valmistamine

Jaota kirsid magustoidupokaalidesse, piserda kirsilikööriga.
Vahusta munavalged tugevaks vahuks, siis sega ettevaalikult suhkru, vahustatud rõõsa koore, sidrunimahla ja veiniga.
Aseta vaht kirssidele ja pane vähemalt paariks tunniks kuni üleöö külmkappi.

Retsept on mugandatud Santa Maria Eesti lehelt.
LISA KOMMENTAAR