Kuum šokolaadijook kaneeliga

Kuum šokolaad teeb külmal talveõhtul hinge soojaks :) Valmista vahetult enne serveerimist.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Jook
Lisategevused

Koostisosad

8 dl piima

0.25 tl kaneeli

100 g piimašokolaadi

Serveerimiseks:

1 dl 35% rõõska koort

riivitud tumedat šokolaadi

Valmistamine

Kalla piim potti, lisa kaneel. Kuumuta tasakesi soojaks. Lisa tükeldatud piimašokolaad ning kuumuta pidevalt segades umbes 10 minutit, kuni šokolaad on sulanud.

Vala kruusidesse, tõsta peale kergelt vahustatud rõõska koort ja veidi riivitud tumedat šokolaadi.

Retsept on briti ajakirjast BBC Good Food (November 1998, Hot cinnamon chocolate)

LISA KOMMENTAAR