Aeglaselt hautatud härjasaba tumeda õllekastmega sobib ideaalselt külmadeks ja pimedadeks õhtuteks.
2 kg härja-, veise- või lehmasaba
3.3 dl tumedat laager- õlut
1 l kvaliteetset liha- puljongit
2 tk sibulat
1 tk porgandit
0.5 tk pastinaaki
2 tk varssellerit
2 oksa tüümiani e. aed-liivateed
2 tk loorberilehte
1 tl valget pipart (terveid)
2 sl suhkrut
2 tl soola
50 g võid
Mees kiitis taevani.Liha jäi hästi mahlane jakaste oli selline magusam.Mõnus.
Unustasin esteks lisada,et kasutasin ka tšehhide Velkopopovicky Kozelia õlut.Sain Prismast:)
Väga maitsev sai! Esimest korda proovisin härjasaba teha ja kohe õnnestus. Tegin šokolaadiporteriga. Aitäh retsepti eest.
Õlles hautatud härjasaba
Aeglaselt hautatud härjasaba tumeda õllekastmega sobib ideaalselt külmadeks ja pimedadeks õhtuteks.