Pane tükeldatud härjasaba koos kanapuljongiga keema.
Mähi loorberileht, tüümian ja pipar marlitüki sisse ja pane saadud "kotike" samuti puljongisse. Koori hoolikalt vaht ja vähenda kuumust.
Keeda, kuni liha on pehme, siis eemalda liha kondi küljest. (Keemispuljong jäta alles, osa sellest läheb hiljem roa valmistamise juures vaja.)
Tükelda peekon ja sibulad ning prae pannil läbi. Lisa puhastatud härjasabaliha.
Kuumuta veel mõned minutid ja lisa valge vein. Keeda, kuni veinist on alles pool ja siis lisa puljong. Keeda taas vedelikku veidi vähemaks, sega juurde sinep ja koor.
Lase koorel pisut paksemaks keeda ja maitsesta lehtpeterselli ja tüümianiga. Serveeri koos tagliatelle pastaga.
Härjasaba frikassee
Frikassee on valge kreemjas ja veidi hapukas hautis-kaste. Siinne härjasabafrikassee retsept on pärit Peeter Piheli saatest "Peetri köök".