Frikassee on valge kreemjas ja veidi hapukas hautis-kaste. Siinne härjasabafrikassee retsept on pärit Peeter Piheli saatest "Peetri köök".
1 tk tükeldatud härja-, veise- või lehmasaba
2 l kana- puljongit
1 tk loorberilehte
punt tüümiani e. aed-liivateed
1 tl musta pipart
100 g toorsuitsu- peekonit
2 tk pesa- ehk šalottsibulat
200 g šampinjone
3 dl kuiva valget veini
3 dl rõõska koort
2 sl Dijoni sinepit
peotäis siledalehist peterselli
oliiviõli
500 g tagliatelle makarone
Ei olnud kõige parem.
Härjasaba frikassee
Frikassee on valge kreemjas ja veidi hapukas hautis-kaste. Siinne härjasabafrikassee retsept on pärit Peeter Piheli saatest "Peetri köök".