Mahedamaitseline püreesupp. Serveeri koos krõbeda saia või sepikuga.
1 l kalapuljongit
4 kartulit
1 porgand
1 porru
200-250 g kuumsuitsutatud forelli või lõhet
50 g maitsestamata toorjuustu
hakitud värsket tilli
Koori ja tükelda kartulid ja porgand, viiluta porru. Keeda köögiviljad kuumas puljongis pehmeks (u 20 minutit).
Puhasta kala ning lisa keetmise lõpu poole potti.
Püreesta sauseguriga, siis sega juurde toasoe toorjuust. Maitsesta hakitud tilli ja sidrunimahlaga. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Martiina.
Tegin suitsulõhega. Sai maitsev ja kreemjas. Kuna ma tavaliselt kalasuppi ei söö, siis saan tõdeda, et see supp oli vägagi õnnestunud.
Tegin samuti suitsulõhepüreesuppi, serveerisin röstitud seemneleivakuubikutega. Sai tõesti maitsev!
Vahelduseks käib küll!
Väga maitsev supp, eriti koos krõbeda saiaga :)
Suitsuforellipüreesupp
Mahedamaitseline püreesupp. Serveeri koos krõbeda saia või sepikuga.