Kompott kuivatatud ploomidest ja kohvist

Serveeri jogurtiga.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

2 sl jahvatatud espresso kohvi pulbrit

1,5 dl keeva vett

200-300 g suhkrut

2 sl konjakit

5 dl vett

500 g kvaliteetseid kivideta kuivatatud ploome

Serveerimiseks:

paksu jogurtit

Valmistamine

Lahusta kohvipulber keevas vees. Lisa suhkur, konjak ja külm vesi ning kuumuta aeg-ajalt segades keemiseni.

Lisa kuivatatud ploomid ning keeda tasasel tulel 30 minutit, kuni vedelik on paksenenud.

Retsept on briti ajakirjast Tesco Recipe Magazine (September 2002). Pildi tegi ZOOZI.

LISA KOMMENTAAR

zoozi
postitatud 12.04.2010 21:42

Mõnus magustoit,mida aga palju ei suuda süüa.