Maasikad zabaglione-kastmes

Suvine marjadessert. Zabaglione on Itaaliast pärit õhuline munakreem.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

500 g maasikaid

2 sl suhkrut

Zabaglione:

90 g tuhksuhkrut

1 tl maisitärklist

6 munakollast

0.5 dl Cointreau apelsinilikööri

Valmistamine

Puhasta maasikad, lõika suupärasteks tükkideks. Puista peale veidi suhkrut ning jaota magustoiduvormidesse.

Klopi munakollased, tuhksuhkur, maisitärklis ja Cointreau vispliga ühtlaseks, jätka vispeldamist vesivanni kohal, kuni zabaglione pakseneb.

Jaota kohev ja paks zabaglione vaht maasikatele, pruunista soovi korral pealt leeklambiga.

Loe veel:

Retsept on rootsi ajakirjast Mat & Vänner (2/2005, Jordgubbar med sabayon)

LISA KOMMENTAAR